Kurser

BA åbne kurser

Måske savner du lidt inspiration eller måske går du efter at udvikle dine personlige kompetencer. Måske træner du dit første hold nogensinde, eller måske har du være træner i mange sæsoner og leder efter inspiration.

SPOTKursus: Hjernen under udvikling - Fra input til tanke til handling

TEMA: Fodbold og motorik - en skjult udviklingsfaktor hos spillerne. Udvikling af bevægelse er et samspil mellem hjerne, nerve, muskler og sanser.

INDHOLD: Bliv klogere på børns motoriske udvikling og hvordan du som træner stimulerer denne udvikling bedst muligt, så den enkelte spiller får den bedste basis for at kunne lære at se sig selv i spillet - nu og fremover.

På kurset får du masser af ny viden og inspiration til hvordan motorisk træningen af vores sanser, som synet, balancen samt ledstillingssansen kan styrke spilleren evner til at træffe bedre beslutninger i spillet.

BAGGRUND: BA har i samarbejde med Jacob udviklet OTA / OTA vision ud fra følgende ide: MOTORIK, f.eks. hop og spark, skal kombineres med SENSORIK, f.eks. opfattelsen af, hvad der rører sig omkring dig, supplerende med en masse KOMPLEKS CENTRAL PROSESSERING, hvilket betyder, at hjernen hurtigt skal kunne behandle alle data og sende besked ud til resten af kroppen om, hvordan den skal agere.

Næsten på alle vores øvelser har vi indlagt OTA, så spillerne gennem legen bliver trænet i at skulle håndtere flere stimuli til hjernen og dermed blive bedre til at håndtere flere inputs på en gang. Det er netop disse færdigheder, som gør forskellen på højeste niveau.

MÅLGRUPPE: Nuværende trænere, forældre og klubledere, som vil blive lidt klogere på et af de hotte temaer i dagens fodboldudvikling.

FOREDRAGSHOLDER: Jacob F. Hacke. Fysioterapeut BSc & Osteopat D.O.

Jacob har udviklet et sansemotorisk screenings program som bruges til sportsfolk for at teste deres evner og begrænsninger i forhold til at optimere den enkelte persons potentiale i den givne sport.

PRIS: Kontakt os om pris og muligheden for at afvikle dette inspirations kursus for jeres trænere lokalt i klubben.

BA training system: Læs mere om OTA og OTA vision.